Wike fietst voor Geluk

Wike de Klerk

( Lange route (60 - 70km) | Rotterdam )

Opgehaald

605
120% bereikt van mijn streefbedrag € 500

Toen ik halverwege de twintig was, denderde kanker voor het eerst mijn leven binnen met de diagnose van mijn moeder; hoofd/hals kanker. Na een jaar kankervrij was de kanker terug en kreeg ook mijn vader een diagnose; longkanker. Onze levens kantelden 180 graden de verkeerde kant op.

In onze gezondheidszorg is er veel aandacht voor de fysieke kant van kanker. Maar kanker heeft ook een enorme impact op je psyche. En op dat van je naasten. En die psychische impact wordt in mijn ogen onderschat waardoor er veel minder aandacht voor is. Ik vind dat onbegrijpelijk én onaanvaardbaar. Daarom werk ik als beeldend therapeut met mensen die op één of andere manier door kanker zijn geraakt. 

PATIO Rotterdam bij het Erasmus MC biedt ook die broodnodige aandacht bij kanker. Voor hen ga ik Fietsen voor Geluk, zodat zij dit nog beter kunnen doen voor iedereen die in het ziekenhuis behandeld wordt of is. Jij kunt ook mee fietsen. Of, als je dat niet wilt of kunt, kun je mij sponsoren. Daarmee ondersteun je de goede zorg van PATIO.  

Doe je mee? Dank je wel!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer