Bedankt voor jullie steun

04 april 2022 08:00

Enige weken geleden begon ik met de3 sponsoractie. Ik had mijn streefbedrag ingesteld op 100 euro omdat ik dacht dat het best lastig zou zijn in de grote vijver te vissen naar donateurs. Er zijn immers zo veel goede doelen en acties waar mensen bij betrokken zijn.
Echter binnen 2 dagen had ik mijn streefbedrag bereikt.  Vervolgens heb ik het verhoogd naar 250 euro en ook dat was redelijk snel voor elkaar. Verhogen naar 500 euro dan maar. Het duurde iets langer maar ook dat is inmiddels gelukt waarna ik het streefbedrag nogmaals verhoogd heb.

Ik stond er van te kijken. Uiteraard zijn er vele donateurs uit mijn directe kring, vrienden, familie, collega's, bekenden die mij steunen. Maar ik zie voor mij ook onbekende namen en een meerdere donateurs die anoniem wensen te blijven. Dat respecteer ik uiteraard al vind ik het jammer dat ik ze dan niet persoonlijk kan bedanken.

Daarom hoop ik dat ze deze blog lezen want het is voor mij de enige manier om alle donateurs in een keer  te bedanken voor hun gift. Ik ben blij met jullie gift en Patio nog veel meer.
Patio is voor een groot deel afhankelijk van sponsoren om al die extras voor de oncologiepatiënten te kunnen doen. Dat doen ze met veel toewijding en vol overgave en hulp van een boel vrijwilligers. Daarom is de steun nodig.

Dus nogmaals, enorm bedankt.